NuffNang

Saturday, September 1, 2007

Aigner black long leather purse for sale! ~SOLD to Zura!!!






~Brand new and 100% authentic!

~all around leather (interior and exterior)

~black!

~very classy!

~selling for rm330! first come first serve!

7 comments:

ojie said...

so cantikkk la del..tp ongkosnya sudah kekeringan..huhu..bile u balik mesia ? i ingat sebelum u balik nk mintak u tlg carik satu dua barang :-)

hani said...

ala delia..lagi cantik dr yg i beli tu huhu

Delia said...

hani..if u berkenan boleh je tukar and u pay the difference coz you nyer aigner drpd ari tu ada orang dok dok tanya and i mmg dah tak jumpa yg cenggitu! heheh let me knw k?

Delia said...

ojie, insyaallah some time next year. kalau i dah nak balik, my blog start ada macam2 barang balik k? kalau blog ni dormant je tak gerak2 coz takde orang nak balik lah tu...heheheh

hani said...

delia..kalau gitu i chuppp la purse ni..soft leather kan?

Delia said...

ok hani...will do. nanti u just pay me the diff je lah k? thanx!

Anonymous said...

ada lg yer?