NuffNang

Sunday, January 20, 2008

Coach ballet sneaker flats for sale!! ~SOLD TO DIANA.D!!!




~i just bought this...tak sempat pakai pun...but had to let it go coz i bought a pair of boots for fall and coming winter... =(
~it's definitely brand new...(see the tapak? not a speck of dirt!)
~bought it at approximately RM500! (plus sales tax)
~willing to sell at that price inclusive of postage...
~US size 7!
~email me if interested!

14 comments:

MRSHUSiN said...

nanieeeeee.... why isnt it a size 6???? nak nangis nieeeee! it's really nice.....:( boo hoo...

Anonymous said...

interested. tp kalo byr bulan2 bole? hehehe..

(yana)

fatin said...

nani, u tak sell off ke ur camel ergo tu? nak beli baru xlarat den. hehehe...

Delia said...

sorry babes...tu bag raya i! hehehehe

Anonymous said...

ni sama tak dgn size 9 dkt kl?

Delia said...

hmmm..camner nak ckp eh? i pakai UK 5, US 7, size 38 or in KL if i beli kat vincci ke nose ke it's a size 7.

Anonymous said...

alaa so cute laa the flats..
saiz dah cun dah size 7 tapi takut tak muat laa pulak. coz sometimes kalau jenis kasut pumps ni me pakai size 8.. kalau boleh try kan best.. tapi u're not in M'sia kan sis?

-rara-

erna said...

Delia..
i tak sure the size plak..huhu.. suka sangat! sassari you pakai size apa? mine 8..sama ke?
isk..kalau tau ada baik ku coba kasut mu kat chillis hari tu..hahaha..sonang den membeli belah tru u! ihiks! seropa ka size kita?

Delia said...

tulah..kalau u try kasut i ari tu..dah boleh agak2 your size. i pakai size 7 kot sassari tu..itupun alin tolong pi belikan. kat sini takde jual kat my area..kalau nak sassari kena order online!!! heheh

orange said...

hi i ada used coach stuffs to let go. sapa2 interested blehla melawat http://orangestore.blogspot.com
tq tuan rumah

ElleSofeaZahra said...

hi delia, ur shoes ni still available? if yes, how much lesser u bleh turun price?

email me..tq..

sophie said...

size 4 or 5 xde kee? sedihnye kaki semua org besar2. ;[

Delia said...

Hi Elle! it's still available! can u please leave me your email or email me at deliayahya@gmail.com for the new price ya? thank u!

dianadean said...

yeay!! dah smpai! tak sabar nak g ambik kat post office :)