NuffNang

Friday, July 6, 2007

Liz Clairborne checkbook purse for sale! (pastel) ~SOLD to Mazz!





~Brand new and authentic Liz Clairborne purse for sale!
~fabric with LC logo all over! (multicolour)
~selling for RM150!
~slots and compartments as per pic...with detachable cheque book slot!
~first come first serve...

5 comments:

okinokiyo said...

delia..I pun ada jumpa LC kat the curve tdi.same like this..then i ckp dgn my hubs i nak LC punya wallet, dia ckp pesal tak amik coach?aduh...pening plak.dia ckp dulu sibuk nak coach, pastu nak LC plak.nnti sure dok pandang coach gak..ada ke coach yg compartment mcm LC ni..eii geramnye..ada ke org pakai 2 wallet ek?mcm nak beli yg ni gak lerrrr

mazzuana said...

mai, u pun nak purse ni ke...mazz macam minat je...kalau mai tak nak maz nak place order ni...satu lg maz dh place order utk LC handbag..boleh jadik mama bag...

okinokiyo said...

mazz, boleh book la..mai kene carik lain kot..hubby ckp dia nak belikan lain plak..serabut betul hehe..kalau blh pakai 2-3 wallet serentak.nak gak beli 2-3..apakan daya duitku bukan bnyk nak pakai 2-3 wallet..hehe..

aS_c0mei said...

hye...purse takkde dah keee...canntiiikksss nyeee...xleh order dah?

niza said...

delia, bole order this LC purse tak? i like it very much laa... anything mail me iza81@hotmail.com