NuffNang

Saturday, July 7, 2007

Coach watercolour swingpack for sale! ~SOLD to Mariam!




~brand new and authentic!

~selling for rm650! (inclusive of postage)

~very colourful and yummylicious don't cha think? hehe

~first come first serve!

19 comments:

drea said...

sadly, i can only drool :( btw material dia macam mana delia?

Miss Nurul said...

delia~ any other aigner tak? saya mau. after this coming august nie,bile lagi u balik?

Delia said...

it's a fabric swing pack drea.. =) ermmm..insyaallah if we're coming back, it'll be somewhere early next year but tak tau exactly when yet.

Euphoria said...

Haaaa, bukak blog utk business? Yg water colour ni nampak so terang benderang la...sure in real life lagi terang? Nasib baik tak terbeli the waterkaler hobo aritu. But as for the swingpack okla...haritu rasanya alin ske the waterkaler swingpack, dah try tanya dia?

Delia said...

yaya, watercolour hobo rina ngan i dah beli...tinggal 2 je pun ari tu kat kedai! tu yg takut melepas tuuuu...hehehe yg swingpack ni pun tinggal dua camtu. so i bought one just in case anyone is interested. watercolour kan takde in KL.. =)

okinokiyo said...

hi delia, any other wallet for sale?i termissed ur blog ni suka LC tu..jeles2...sbb bnyk kad compartment..itu yg penting..hehe..will put ur blog link in mine ya?

Delia said...

oki: kalau ada lagi i'll put it up k? stakat purses boleh lagi...hehehe

alin5479 said...

alin sker macam-macam...hehehehehe=P

Azalea Dz said...

hi delia.. cantik watercolor swingpack.. kalau tumpang tanya leh.. pouch dia ada tak? how much eh range dia? :)

nadia said...

delia,
kalau coach nyer purses range harga brape ek klu yg factory outletnyerr..?

Delia said...

azalea: pouch watercolour takde lah yangggg...sorry.

nadia: purses kat the outlet, i think cheapest after tax pun dlm rm500. around rm300-rm500 cheaper than the ones in the boutique. tapi purses dia mmg tak byk choice and tak byk less. that's why i tak beli coach purses in the outlets coz i rasa still mahal!

hunny said...

kat klcc pouch watercolor is about 1400 if i'm not mistaken..

lindahpadlee said...

akak delia memang mengagumkan begni...the price not BAD!its affordablelah...cam nak belilah..tapi skangni kena berjimat sket sebab nak bina masjid kena simpan duit n nak further study...hehehehe..kalau tak dah lama ku beli..uwaaaaaaaaa..insyaallah kalau duit ada before fly n after wed confirm beli kalau tak de orang yang nak...sayani memang hantu COACH...kalau tau akak nak pi US mesti tak beli beg Coach kat KLCC hari tu..mahal seh!

mak farhah said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Delia,
Mcm mana handbang?
-watie tnb-

nadia said...

kak delia.im really interested in purchasing the hobo version.berapa ek?if u have it email me k?butterbrownie@hotmail.com!

Delia said...

alamak nadia..i had the hobo version the other day tapi my friend dah book before i boleh upload kat my blog. was selling for rm750. sorry...and the hobo one mmg dah abis kat sini.. =(

putri73 said...

ader lg tak water colour swing ni...nak get one tp when i just discovered your blog..dah terjual pon!
:-(

Anonymous said...

alaaa nak jugak water colour swing ni..

pls email me kalau ader lagi ekk
niria2@yahoo.com

tq

-airin-